torsdag 30. september 2010

Høstens hårtrender!

I dag har vi vært på kurs i Ålesund!:)


Jentene fra Hennes på tur!



Kurset ble  holdt av Schwarzkopf, der de gikk gjennom hårtrendene for høsten..De siste årene har det meste vært lov i hårbildet. Både frisyre og fargemessig...Mye er lov nå også, men det vi ser nå, er at frisyrene går mer tilbake til det klassiske.




 Frisyrene på damer skal være feminine, gjerne litt 70 talls, og med litt bevegelse. Men kast ikke glattjernet av den grunn, om du har et smal jern, er det kjempefint å lage bølger med det også:)
Det er også en del kort hår. Gjerne med undercut, og litt lengde på toppen..Asymmetri i frysyrene er fortsatt moderne. Også har vi jo den klassiske bob frisyren da, som aldri går av moten:)









Fargemessig går det mye i ton i ton farginger... Fargeeffektene gjøres i større felt,  for å få et renere utrykk.
Kalde blondnyanser og bruntoner, med effekter i violett er fargene for høsten...også rødfargene er på veg tilbake for fullt!


Farger som går fra mørk i bunn, til lysere i endene er også populært.



På herrefronten er faktisk frisyren som jeg klipte på Jonny,som var inspirert av bestefar, kjempemoderne:) Det kommer mye 40 talls inspirerte frisyrer, med et snev av rockabilly...Borte er hockeynakkene,( litt lei og av det nå!..) for nå skal det være kort i nakken!  


Frisøren som holdt kurset minnet meg om Jonny, hårmessig!
Men med neglelakk, barbert brystkasse og en utrolig feminin stemme, stopper (heldigvis!) likheten der...:)



Og han var jo så klart ikke i nærheten så kjekk som min kjære:)

Nå har vi fått påfyll med inspirasjon og ideer, og gleder oss til å prøve de ut på dere:)



tirsdag 28. september 2010

Vimsete jeg?!:)

Det går av og til litt for fort i svingene med meg... og.de som kjenner meg, vet at jeg kan være en en liten anelse distre...:)
Jeg glemmer feks alltid mobilen min, eller så vet jeg ikke hvor den er.. så det er nesten umulig å få tak i meg, til mange sin irritasjon!!Noen sa det, at det er større odds å vinne i lotto, enn at jeg svarer ....:) To mobiler har på mystisk vis forsvunnet, ( og en lommebok når jeg tenker etter...) etter at jeg la de ifra meg på taket på bilen,- og kjørte....:)
Det er faktisk veldig snart gjort å legge ifra seg ting på taket, når en skal sette ungene inn i bilen..Og for meg, veldig snart gjort å glemme at jeg la de dit:)



Lysestaker og mansjetter som ventes inn......

I går fant jeg plutselig ikke melken, når jeg skulle gi ungene frokost...noe som var mer som et mysterium, siden jeg akkurat hadde spist..-og drukket melk!

Denne nydelige madonnaen kommer!:)

Jeg lette på alle tenkelige plasser...men melken var forsvunnet!
Men, når vi skulle spise kveldsmat i går kveld, dukket hun opp igjen....Inne i kjøkkenskapet, sammen med brødristeren! Den hadde jeg ikke brukt engang, så hvorfor jeg hadde satt den dit må gudene vite:)


Så glemte jeg å hente tantebarna, som jeg passer denne uken, på skolen....De hadde så klart prøvd å ringt meg, flere ganger! Men tror du jeg hadde mobilen min i nærheten da?

Å, nei du....:)




Lysestake i sølv


Men jeg kom på det til slutt, så de kom seg hjem altså...Etter at de hadde gått sånn ca halvveis.:)
Ikke greit å ha en slik glemsk tante!:)
Lurer av og til på hvordan jeg kommer til å bli når jeg blir gammel....!!
Tør nesten ikke å tenke tanken engang!

Har ikke fått nye varer enda denne uken, men jeg håper det dukker opp noe snart!:)
Legger ut bilder av noe av det som ventes inn så lenge!:)

Snakkes snart!:)

søndag 26. september 2010

Søndagsmodus....

I dag fikk jeg sove til klokken ti, noe som er ca midt på dag her i huset:)I går var jeg oppe halv seks, umenneskelig tidlig! Jeg klarer ikke å venne meg til å stå opp midt på natten, selv om det har vært slik siden vi fikk unger..skikkelige morgenfugler alle små her i huset desverre!


Servise, duk, vase og skål fra Hennes Salong så klart!:)

Men men, det kommer vell tidsnok den dagen vi må dra de ut av sengen...Vi får ta igjen den tapte søvnen da:)




Det er sol og blå himmel hos oss idag, utrolig godt, etter ukesvis med regn!
Men desverre er lillemor ikke helt i fårm i dag ,så jeg må tilbringe mesteparten av dagen inne..Er det ikke typisk?:)



 Og jeg som hadde en liste med ting jeg skulle gjøre dag..Jeg har en tendens til å lage meg mål for dagene, som er i realiteten fullstendig umulig å gjennomføre..:)
I dag foreksempel, hadde jeg planer om å vaske ned kjøkkenet..(Og stua helst..) Men jeg har så langt klart å tømt et skap, og har derfor benkene fulle av kopper og kar. Lenger har jeg ikke kommet, siden lillemor helst vil være i hendene..
 Så slik blir det nok stående, til jeg får "ånden" over meg igjen..:)

Men jeg har jo fått vasket vinduer, og laget lammestek til familien og tanteungene som vi passer...:)
Så jeg får vell bare være fornøyd med det. Det er jo tross alt søndag og hviledag?:)


Har tatt noen bilder av den nydelige servisen som vi selger på Hennes, den er bare så fin!:)

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag!:)




fredag 24. september 2010

Noe å glede seg til.....

Går å venter på mye varer som er bestilt.... Heldigvis er det ikke lenge til de kommer i butikken! Men til da, får vi smøre oss med tålmodighet. Vi kan jo kose oss med noen flotte bilder så lenge!:)


Venter enda inn varer fra tre forskjellige nye leverandører, pluss en del fra de gode "gamle". Håper bare vi får plass til alt..Har ikke noe problem med å fylle opp den store butikken vi fikk etter utbyggingen akkurat:)




Håper på vi får noe allerede i neste uke...:)
Mange av tingene får jeg bare inn et par eksemplarer av, så det kan lønne seg å være tildlig ute, om det er noe du liker!






Gleder meg til alt kommer i butikken!

Håper at dere liker det dere ser, og at dere kommer å handler med oss:)

Og om du ikke er fra Midsund, og ser noe du liker, kan jeg så klart sende varene til deg!:) Bare send meg en mail på : mariaheggdal@hotmail.com, eller ta kontakt på facebook siden vår!

Velkommen!:)

torsdag 23. september 2010

Dårlig start på dagen.....

Synet som møtte meg i dag tidlig...unner jeg ikke min verste fiende! Vi hadde fårikål til middag i går, og gav restene til Nemi.Hun er veldig glad i bein, og koser seg med de i timesvis...Men hadde jeg visst konsekvensene av at hun skulle få seg et gourme måltid, hadde jeg holdt meg til hundematen! For hun tålte tydligvis ikke fårikål!!
For det var hundebæsj overalt!! Hun hadde startet inne hos Zakkias, tatt turen innom datarommet, gangen, loftstua (Der hadde hun siktet seg inn på begge teppene såklart. Før turen gikk ned trappen, og avsluttet med ei stor spyklyse på vaskerommet!!
 Hun har tydligvis ikke hatt det så godt stakkar...Men måtte hun gjøre fra seg i hele huset!!??Ok...det var vi som gav henne kjøttet, og hadde alle dørene åpne, så vi kan vell bare skylde på oss selv...Men sur ble jeg nok likevel.
Så ingen god start på dagen akkurat.....!


Jeg måtte bare ta bilde av regnbuen i sted. Finere bilde det, enn det jeg våknet opp til.. Akkurat det synet, vil dere ikke se:)


Og dagen ble ikke akkurat bedre..Jeg ringte og skulle bestille noen varer fra Isadora, da jeg fikk beskjed at vi ikke lenger var kunde hos de. Og grunnen: Fordi vi bodde så ugunstig til!!
Jeg blir så provosert, når selgerne ikke gidder å ta en ferge for å komme innom oss. Vi betaler og bestiller varer vi, som alle andre, og mener derfor vi skal ha den samme behandlingen! Og akkurat det at vi bor på en øy, bør ikke være noen hindring! Seriøst, det er 10 minutter med ferge fra Mordalsvågen! Og det er jo veldig praktisk og kjøre gjennom oss, om de skal videre til Brattvåg/Sunnmøre, noe mange av selgerne skal.
Og det triste er , at det er leverandør nr tre, av diverse make-up merker, som bare kutter oss ut pga av dette! Det de ikke forstår, er at når vi bor på en liten plass,selger vi ikke like mye som de i byene. Men vi må jo ha et tilbud i utkantene fordi?!

Men etter at jeg hisset meg "litt" opp, fikk vi beholde Isadora make-upen:) Det skulle jo bare mangle!:)




Så nå har jeg bestilt nyhetene i Isadora, gleder meg til de kommer i butikken!:)
Har også bestilt inn litt forskjellige gavepakninger til jul:)
Og humøret er på topp:)


onsdag 22. september 2010

Nye varer strømmer inn i butikken......

Det kom en palle med varer igjen igår!:)

Utrolig mye fint...og det er jo veldig fristende å kjøpe med noe hjem:)Jeg har vell strengt tatt nok dill dall fra før, men jeg klarer rett og slett ikke å la være!Og det er jo alltid kjekt med noe nytt, ikke sant?:) Kjøper jeg meg en ny duk, eller noe annet pynt, blir jeg plutselig veldig inspirert til å vaske..Det skal ikke mer til!:)


Denne lampen ble med meg hjem igår,:)


Jeg syns det er veldig moro å ommøblere også, men desverre er ikke stuen min så enkel, så det begrenser seg litt hvordan jeg kan ha det...Så det blir de små tingene, som ikke får stå i fred! Men det blir jo litt forandring bare ved å flytte rundt på pyntetingene:)
Men igår fikk jeg beskjed med min kjære, at nå blir det ikke byttet plass på noe, på veggene, før jul!:) For det blir jo han som må gjøre arbeidet, jeg bare sjefer og peker jeg! Grei fordeling det...:)


Denne kjempetøffe klokka, klarte jeg heller ikke å gå ifra......:)


Denne stilige puta kom også.....

Oldemorvase i fattigmann sølv...
 Så idag skal jeg ha meg en vaske og rydde dag...skulle vel strengt tatt vært gjort for lenge siden, men det er en slik ting som er lett å  utsette. Men i går, fikk jeg uventet besøk ifra Istad Kraft. De skulle gå over det elektriske anlegget i huset. Han var inne på ALLE rom, og jeg gikk litt små flau etter..For huset såg bombet ut!! Med dagens bæsjbleier på badet ,og klær og leker strødd utover alle gulv!Tror jeg rett og slett har blitt immun både mot lukten og rotet:) For han kom fort ut fra badet i vert fall..:) Så i tilfelle annet besøk, er det greit at det ser litt ryddigere ut..



Jeg får vell bare hive meg rundt, å begynne på vaskingen...For å se flere bilder av hva som kom i går, gå inn på facebook siden vår:)

mandag 20. september 2010

Vokt deg for hunden......

I dag ble det jobbing etter stengetid...fikk en palle med varer i formiddag, men med alle tre barna hjemme, var det liten vits å dra på jobb og begynne å pakke ut. Selv om jeg var veldig nysgjerrig, måtte jeg bare vente! For akkurat det har vi prøvd før, og det var ingen suksess , for å si det mildt..:)
Var vel litt vell optimistisk, når jeg trodde en 0, 2 og 4 åring, skulle syns det var gøy:)

Jeg måtte dra etter at Jonny hadde vært på trening, Det vil si, etter at alt på sentert hadde stengt for kvelden. Og ikke minst,
- det var mørkt!!..(hjelp..!)
Jeg tok med meg Nemi, hunden  min. Litt betryggende med en "vakthund" tenkte jeg..:)Hun bjeffer i vert fall på alt som rører seg her hjemme, så om det kommer noen "skummlinger", sier hun i vertfall ifra, om ikke annet!



Vokt deg for hunden.....:)

Men,så kom jeg til å tenke tilbake på en gang jeg hadde glemt nøkklene mine. Og den eneste døren som var åpen hjemme, var verandadøren i 2 etasje..Så jeg hentet meg en stige, og klatret opp.- Gravid, som jeg har vert mesteparten av tiden de siste 5 årene, og snek meg inn verandadøren. Jeg forventet meg en skikkelig høylytt velkomst, men neida.Ikke en lyd!! Hun orket ikke å ta turen opp på loftet å møte meg engang, det var så vidt hun løfta på hodet i det jeg kom ned trappen.
Så det var den vakthunden...om noen ringer på ut døren, skremmer hun livet av de fleste!! Men sniker noen seg inn i huset, -ikke et bjeff!!Veldig betryggende må jeg si..Så, om ikke innbruddstyvene ringer på døren, er det lite hjelp i henne, med andre ord:)





Stor lanterne med veggoppheng, kr 749,-



Men om det var litt skummelt, tanken på å være alene på senteret på kveldstid, skulle jeg i vert fall få jobbe i fred og ro!
Men, neida...Nemi gikk rundt føttene mine, -bare i veien, og klaget hele tiden mens vi var der!
Så er det ikke ungene som maser, så er det jaggu meg hunden..:)
Ingen fred å få..:)
Neste gang drar jeg alene..helst på dagtid da men..:)



Fikk inn stearinlys, og løpere i grått og hvitt idag!

Venter mye varer denne uken her, så det er som julaften hver dag for meg..Kjempekjekt!

Gå inn på facebook siden vår, for å se flere bilder av varene vi har fått!:)

fredag 17. september 2010

Arbeidshelg....

Jeg har begynt å jobbe hver 3. helg. Greit å ha faste tider både for meg, og for kundene mine...Men så klart, akkurat denne uken her, på min arbeidshelg,  skulle Jonny på HV øvelse! Det har vi jo for så vidt visst om en stund, det var dårlig planlegging fra min side..! Ikke nok med at han lekte krig hele uken, etter øvelsen i dag, skulle han spille bortekamp..!
Ikke alltid like lett å få hverdagen til å gå opp..
 jeg måtte mobilisere styrken min = familien, til å passe ungene mens jeg skulle på jobb.. Det er ikke bare bare, å sette bort 3 små unger! Der to av de er temmelig aktiv, for å si det mildt! Ungene mine eier ikke et snev av beskjedenhet..(akkurat det, tror jeg at vi ønsker oss litt av til jul:) Men misforstå meg ikke, de er verdens herligeste, -friske og raske:)Minstejenta mi er heldigvis veldig rolig..så langt! Veldig greit, når jeg har tre små på fire år:) Alle mine har vært utrolig rolige når de er små..(derav 3 unger på 4 år..?:)...  jeg har en teori om at de lader opp batteriene til de blir litt større, for de kvikner til ja..:)! Vi er heldigvis så heldige å ha en kjempesnill bestemor og snille tanter som stiller opp, så barnevaktene var i boks de!


Men så gikk det,som det ofte gjør når en skal noe...Det skjærer seg!Fikk telefon fra barnehagen at nr to hadde blitt syk, og  måtte hentes..Og da har ikke jeg samvittighet til å dra fra henne, det er som oftest bare mamma eller pappa som er bra nok, når de ikke er helt friske...
Så da var det bare å ringe på kundene, og flytte de over til i morgen. Heldigvis, har jeg forståelsesfulle kunder, så det gikk greit..:)

Og i morgen er Jonny hjemme, så da kan jeg dra på jobb med god samvittighet:)




Fikk endelig inn disse tøffe koppene idag!
Det er utrolig tøffe, kjempefine å kombinere med hverandre...


Har hatt kjempekoselig besøk i kveld av en god venninne, vi har pratet og kost oss:)
Jonny ga til slutt opp på å prøve å følge med på tv`n, siden vi pratet så pass mye,- og høyt!Veldig glad til å prate begge to..:) Og å prøve å skifte kanal, fikk han ikke,- for vi såg vi ...!!:) Så han la seg like godt ned å sov. Det har han ingen problem med, tross mye støy! Han har nemlig en unik evne, til å sovne akkurat når han bestemmer seg for det!En gang, sovnet han midt i en samtale, mens den han snakket med skulle svare!!Helt utrolig at det går an:) 
Men vi syns i grunn at Senkveld var veldig kort i kveld..plutselig var det ferdig..pussig, vi som følget så godt med...:)

onsdag 15. september 2010

Mens stormen herjer....

Jeg elsker høsten..så lenge jeg ikke trenger å gå etter det har blitt mørkt! Jeg har vært litt mørkeredd, så lenge jeg husker..eller utrolig mørkeredd må jeg vell innrømme!
 Da jeg var mindre, ville jeg ikke å gå på do alene engang....så galt er det heldigvis ikke lenger. Jeg tør det altså, så vidt..:)
Men å gå ut, selv om det ikke er lenger enn bort til naboen, liker jeg ikke! Jeg går vanligvis i relativt hurtig gange, av å til, litt småjogging, mens jeg ser meg redd tilbake..:)
Ja, jeg vet det..!Jeg er en skikkelig pyse!:)
Hva jeg er redd for, må gudene vite..Men jeg skylder redselen min på mine "snille" brødre, som stod bak hver en dør, og ropte "BØ!!!!!!", når jeg gikk forbi, da jeg var liten.
Eller enda verre, da jeg skulle gå ned trappen ,kom det plutselig en hånd ut mellom trappetrinnene, og grep meg i foten!
Er ikke rart jeg har blitt litt "skadet", når jeg vokste opp under slike forhold..



Men høsten er en kjempekoselig årstid...her hvor jeg bor, er jeg så "heldig" at det blåser fra de fleste vind retninger...Slik er det bare...Vil du ha utsikt, må du tåle litt vind! Og vi har Norges fineste utsikt! -Og det er jo ingenting som er koseligere, enn å sitte inne i en varm stue, tenne i peisen, med mye stearinlys, å høre på styggeværet?:)
Men jeg skal innrømme at jeg var ikke høy i hatten, den første stormen etter at vi flyttet inn i huset...Jeg trodde huset skulle blåse ned!  
Nattbordene på soverommet ristet, og jeg sov ikke så mye den natten, for å si det slik...
Jonny som satt opp huset, tok fagprøven like etter..og da sa jeg til han "Stryker du på fagprøven, tør ikke jeg å bo her, da flytter jeg"!:)
Men den besto han med glans, og huset vårt står her enda:)
Og nå sover jeg som en stein, uansett hvor mye det blåser ute..




Lykt fra salongen

Kors og lysestaker fra salongen


Jeg har sendt Jonny ut for å samle sammen hagemøblene på verandaen i styggeværet, før de blåser bort til naboen... Jada, det har skjedd før:) Visse fordeler må en ha for å være mørkeredd, slipper unna slikt:)  Og gjett om jeg bruker det for alt det er verd:)


Lysestaker fra salongen...Kun en igjen!

Kjempefine flasker, jeg har de på badet til pynt...

Jeg legger ut noen bilder av ting ikke jeg har klart å la være å kjøpe fra salongen:)

Håper dere liker det dere ser, og tar turen innom oss å handler noe til de mørke høstkveldene:)

tirsdag 14. september 2010

Super mamma......

|
Jeg har ventet og ventet på at det skal komme mer varer. Det virker som en evighet!!.Som sagt tidligere, er ikke tålmodighet min sterkeste side...langt derifra!
Jeg liker at ting skal gjøres effektivt, og helst skal ting gå relativt kjapt..( Som da det ble fødsel på fergen med nr to, -midt i blinken for meg...:)
Så å gå å vente på varer som er bestilt for ukes, ja for flere måneder siden, syns jeg er utrolig kjedelig...

Men idag ringte telefonen fra salongen i tiden da varebussen kommer! Og jeg skal si dere at gleden var stor!:) ENDELIG!!
"Varer?!" ropte jeg bare i telefonen..-"Jeg kommer med en gang!"

 jeg slapp det jeg hadde i hendene, kledde på lillemor, og heiv meg i bilen...Litt slik som Superheltene gjør det på film når noen er i trøbbel.. Bare at superdrakten min består av umbro jobbebukse og hettegenser, og 7 seteren vår er vell rimelig langt ifra definisjonen på en superbil kanskje ...:) Men det tok ikke lange tiden før jeg og lillemor trappet opp i salongen, litt andpusten, og med kameraet slengt rundt halsen.Ja..jeg husket utrolig nok kameraet i farten..kjenner jeg blir litt stolt av det:)
Men jeg glemte mobilen og pengeboka hjemme da, men man kan da ikke huske på alt heller...hehe:)

Så er det typisk, at når en går å venter på så mye varer,kommer det bare noen  usle esker...Men, da er det jo mer å glede seg til, er det ikke det det heter..?:) Men utålmodige meg ble nok litt skuffet...Håper det kommer mer i morgen:)
Jeg sitter uansett spent ved telefonen i 13 tiden, og venter på at det skal ringe fra salongen!:)


Fikk disse kjempefine bildene, til prinsen eller prinsessa`s rom:)
De koster kun kr 89,-


To søte bilderammer kom også idag.


Tøffe bokstaver på fot, kr 299,-



Nydelig engel til te lys.



Kjempesøte rådyr kr 289,-
Spiser ikke blomstrene dine, og er garantert flåttfrie:)


Det var alt som kom i dag... og jeg får bare smør meg med tålmodighet på resten av det jeg har bestilt. Jeg vet det er noe som allerede er blitt sendt, så det kan ikke ta så mange dager før det kommer uti havgapet til oss:)

onsdag 8. september 2010

Prøvekanin.....

I dag har jeg vært å klipt min "bedre"  halvdel:) Han har i grunn hatt de fleste frisyrer, fra langt hår ned på ryggen til helt barbert...og etter å ha vært sammen med meg i snart 9 år, er han med på det meste!
(Som om han har noe valg...:)
Jeg fikk han til å med til å farge håret sitt grått, da jeg skulle prøve ut en ny farge...Da hadde han litt lengde på håret, og jeg måtte bleke det helt hvitt først..så han fikk både brannsår i hodebunnen og grått hår den dagen!
Det var i vert fall ikke en person som IKKE kommenterte håret når de traff han da..Det var til og med en fremmede som sa til han: "HERREGUD!, skal det være sånn?"  Ok...så har ikke alt vært like vellykket da..:)

Det er derfor veldig greit å ha noen prøvekaniner, som jeg kan teste ut ting på..Og det har jeg vært så heldig å hatt:) Fra jeg gikk på ungdomskolen, har jeg brukt venninner til å prøve meg frem, både på klipping og farge..altså FØR jeg hadde det minste greie på hva jeg styrte på med, så jeg har noen modige venninner! Og med mors nøkkler til salongen, hadde jeg adgang til det meste:)
Men, så klart...ikke alt gikk like bra..Jeg farget feks håret til ei venninne GRØNT!Og da mener jeg ikke grønnskjær, men skikkelig grønt!:) Jeg trodde jeg skulle le meg i hjel, kjempemorsomt..-syns jeg:) men etter en telefon til mor, fikk vi fikset fargen! Og jeg har ikke gjort den tabben igjen for å si det sånn.


I dag tenkte jeg vi skulle prøve ut en gammel klassiker, det vil si, samme sveis som bestefar:)  Bestefar har hatt den samme frisyren så lenge jeg kan huske han, -og den har ikke Jonny hatt ..Sikkert den eneste som er igjen:) Og jeg syns den ble kul....han har egentlig litt for kort hår på toppen enda, men det vokser fort..så ved neste hårklipp,( det er ganske lenge mellom hver gang her i huset...:) er den nok enda mer "50 talls". Så da er det bare å grave frem bryl kremmen, og få kammen inn i baklommen!






Kjekt å forandre han litt, så blir jeg ikke så lei av han...hehe:)
Men om det er dette som er moderne nå, kan ikke jeg garantere...er ikke helt inni trendene, nå når jeg går hjemme i permisjon. Her går det mest i joggebukse og hårstrikk...så om ikke det har blitt toppmoderne den siste tiden, følger jeg ikke helt med..:)
Men vi skal på kurs nå i slutten av September, håper på å komme hjem full av inspirasjon og gode ideer:)
Skal legge ut flere bilder av frisyrer og farge kombinasjoner etterhvert..må bare oppdatere meg litt på trendene først..:)

mandag 6. september 2010

Jeg var på salongen å skulle passe butikken en liten stund idag, mens Beate var hos tannlegen...og der stod det en middels stor pappeske å ventet på meg...Gjett om jeg ble glad!!:)
Det er så mye varer som ventes inn i disse dager, og jeg blir like skuffet hver dag det ikke kommer noe med bussen...Syns det går alt for sakte, fra jeg bestiller til jeg får varene i butikken.Men så er ikke tålmodighet en av mine sterkeste sider..:)


Men å prøve å pakke ut varer, og passe en butikk med tre unger på slep, er enklere sagt enn gjort:)
Det første ungene gjorde da vi kom på senteret, var å springe inn til bestefar, som jobber på senteret. Og når de går til bestefar, får de som regel alt de peker på...Så da de kom på salongen,etter en tur i butikken sammen med bestefar, var de utstyrt med hver sin vannpistol!! Etter de hadde vannet alle de kunstige plantene som finnes inne i sentergangen, og sprutet full hverandre..beordret jeg de ut, så de kunne sprute på den skitne bilen vår i stedet.
Men det var vel morsomt i ca 1 min...så jeg beklager til alle som var på vei inn på senteret idag i 11 tiden, som fikk seg en sprut... dere får ta det opp med Eivind=bestefar:)


Jeg fikk pakket opp litt av varene, før jeg og sirkuset mitt dro hjem:)  Det kom mange flotte toalettvesker, øredobber, smykker og hårpynt!
Utrolig mye fint!

 




Noen av varene var desverre knust idag...skikkelig surt, nydelige glassklokker som var i tusen biter (*snufs*)...Men det kommer nye med neste leveranse:)
Denne stilige skålen med lokk, tålte i vert fall den lange reisen fra Danmark.


For å se flere bilder av hva som kom, gå inn på facebook siden vår!:)

Nyt fineværet, så snakkes vi!:)