onsdag 5. januar 2011

Nye produkter som kommer!

Vi får inn sjampoene "Nisim" og "Fast" i løpet av de første dagene!

De har blitt utrolige populære i hele landet, og fått veldig gode omtaler i både bransjeblader og ukeblader!NISIM, er en sjampo mot håravfall og hodebunnsproblemer. Sjampoen er bla annbefalt til personer med psoriasis!
 Det går jo imot tradisjonell erfaring og vitenskap, men det er nå klinisk dokumentert og vist fra flere tusen tilbakemeldinger at NISIM virkelig har en dramatisk og positiv effekt på hårtap og gjenvekst av hår. Også på hormonelt håravfall!
 NISIM stopper med andre ord hårtap som nesten alle menn opplever, i tilegg til kvinner i overgangsalder og ikke minst ammende kvinner.   Generelt sett opplever alle tynnere hår med alderen – NISIM forebygger denne prosessen. Det er nok ikke uten grunn at overskriften på en omtale i bladet Frisør var ’Endelig noe effektivt!"
 I tillegg er produktene så milde, at de kan brukes av alle. Både barn, voksne, allergikere og de med ømfintlig hodebunn!

Jeg er  den perfekte kandidaten til denne sjampoen, siden jeg både har fått viker og tynnere hår, pga ammingen.. Så denne skal prøves!:)
 "F.A.S.T"  serien, er en mønsterbeskyttet blanding av vitaminer og viktige aminosyrer, hvilket danner basis for rask og sunn hårvekst. F.A.S.T. er et system bestående av sjampo og conditioner som maksimerer hurtig og sunn hårvekst på minimum av tid!

Den spesielle blandingen av  urtebaserte ingredienser samt Nisims unike ekstkasjons - og produksjonsmetode, muliggjør optimal infiltrering av essensielle vitaminer og aminosyrer for ekstra hurtig vekst.  Ved regulær bruk tilføres håret alt som skal til for å stimulere og vedlikeholde super-rask hårvekst.  De fleste merker hurtigere hårvekst i løpet av 3 – 4 uker.  45% raskere hårvekst er ikke uvanlig!Er snart å få kjøpt på salongen!:)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar