tirsdag 28. september 2010

Vimsete jeg?!:)

Det går av og til litt for fort i svingene med meg... og.de som kjenner meg, vet at jeg kan være en en liten anelse distre...:)
Jeg glemmer feks alltid mobilen min, eller så vet jeg ikke hvor den er.. så det er nesten umulig å få tak i meg, til mange sin irritasjon!!Noen sa det, at det er større odds å vinne i lotto, enn at jeg svarer ....:) To mobiler har på mystisk vis forsvunnet, ( og en lommebok når jeg tenker etter...) etter at jeg la de ifra meg på taket på bilen,- og kjørte....:)
Det er faktisk veldig snart gjort å legge ifra seg ting på taket, når en skal sette ungene inn i bilen..Og for meg, veldig snart gjort å glemme at jeg la de dit:)Lysestaker og mansjetter som ventes inn......

I går fant jeg plutselig ikke melken, når jeg skulle gi ungene frokost...noe som var mer som et mysterium, siden jeg akkurat hadde spist..-og drukket melk!

Denne nydelige madonnaen kommer!:)

Jeg lette på alle tenkelige plasser...men melken var forsvunnet!
Men, når vi skulle spise kveldsmat i går kveld, dukket hun opp igjen....Inne i kjøkkenskapet, sammen med brødristeren! Den hadde jeg ikke brukt engang, så hvorfor jeg hadde satt den dit må gudene vite:)


Så glemte jeg å hente tantebarna, som jeg passer denne uken, på skolen....De hadde så klart prøvd å ringt meg, flere ganger! Men tror du jeg hadde mobilen min i nærheten da?

Å, nei du....:)
Lysestake i sølv


Men jeg kom på det til slutt, så de kom seg hjem altså...Etter at de hadde gått sånn ca halvveis.:)
Ikke greit å ha en slik glemsk tante!:)
Lurer av og til på hvordan jeg kommer til å bli når jeg blir gammel....!!
Tør nesten ikke å tenke tanken engang!

Har ikke fått nye varer enda denne uken, men jeg håper det dukker opp noe snart!:)
Legger ut bilder av noe av det som ventes inn så lenge!:)

Snakkes snart!:)

1 kommentar:

 1. Hehe...du er nok ikkje åleine om å vere distre☺ Eg er so redd for å gløyme ting at eg har tenkt gjennom situasjonen FØR den evt kan skje...☺ Td når eg skal på jobb får eg sånn skrekk tanke at tenk om eg gløyme levere dattera mi i barnehagen og so sit ho i bilen når eg har vore på jobb i 7 tima!! Og so når eg har tenkt den tanken sjekke eg ein ekstra gang før eg går på jobb at ho ikkje sit i baksetet☺

  Er ikkje spøk med tenner nei.. Elias har vore litt grinete akkurat den dagen tanna har komt ut, og sikla litt meir, eller har det gått greitt.
  Er jo veldig søtt då, når det stikk to bittesmå tenner opp av gommen♥

  Nyt kvelden☺

  Klem M♥

  SvarSlett