torsdag 30. september 2010

Høstens hårtrender!

I dag har vi vært på kurs i Ålesund!:)


Jentene fra Hennes på tur!Kurset ble  holdt av Schwarzkopf, der de gikk gjennom hårtrendene for høsten..De siste årene har det meste vært lov i hårbildet. Både frisyre og fargemessig...Mye er lov nå også, men det vi ser nå, er at frisyrene går mer tilbake til det klassiske.
 Frisyrene på damer skal være feminine, gjerne litt 70 talls, og med litt bevegelse. Men kast ikke glattjernet av den grunn, om du har et smal jern, er det kjempefint å lage bølger med det også:)
Det er også en del kort hår. Gjerne med undercut, og litt lengde på toppen..Asymmetri i frysyrene er fortsatt moderne. Også har vi jo den klassiske bob frisyren da, som aldri går av moten:)

Fargemessig går det mye i ton i ton farginger... Fargeeffektene gjøres i større felt,  for å få et renere utrykk.
Kalde blondnyanser og bruntoner, med effekter i violett er fargene for høsten...også rødfargene er på veg tilbake for fullt!


Farger som går fra mørk i bunn, til lysere i endene er også populært.På herrefronten er faktisk frisyren som jeg klipte på Jonny,som var inspirert av bestefar, kjempemoderne:) Det kommer mye 40 talls inspirerte frisyrer, med et snev av rockabilly...Borte er hockeynakkene,( litt lei og av det nå!..) for nå skal det være kort i nakken!  


Frisøren som holdt kurset minnet meg om Jonny, hårmessig!
Men med neglelakk, barbert brystkasse og en utrolig feminin stemme, stopper (heldigvis!) likheten der...:)Og han var jo så klart ikke i nærheten så kjekk som min kjære:)

Nå har vi fått påfyll med inspirasjon og ideer, og gleder oss til å prøve de ut på dere:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar