onsdag 3. november 2010

Uniformen min!

Da jeg var gravid med nr 1, hadde jeg veldig mange meninger om  hvordan jeg skulle bli som mor...En ting var jeg i vert fall sikker på, og det var at jeg skulle ikke bli en slik mor, som gikk uten sminke, og bare i joggeklær...
 Og nå, 4 år etter, og med to barn til på slep...er det nok akkurat en slik type jeg har blitt..:)

Jeg står opp, vasker meg og drar på meg det første og beste.. Da helst noe behagelig:) Det vil si, en joggebukse, som sikkert burde vært kastet, for lenge siden..Men som er så god, at jeg får meg ikke til å gjøre det!
Og en t-skjorte..Som etter 15 min, ofte er full av melkeflekker og snørr...:)
Av og til, børster jeg håret...av og til ikke...!:)
(Jada..jeg er frisør, men jeg har da tross alt permisjon...:)Og forresten, så settes håret opp i en hestehale likevel, så det spiller ingen rolle....:)

Det verste av alt er at jeg har blitt så vant til å se meg selv uten sminke, at jeg har i grunnen blitt vant til det..
Jeg har til å med dratt til byen i "uniformen min"...:)Akkurat det hadde jeg ikke gjort for 4 år siden nei, og jeg tror ikke jeg gjør det igjen..Følte meg som en skikkelig slask, iblant fine byfolk..:)

Vi har fått frem litt jul i butikken....:)


Men jeg tror at mange andre også,  har blitt vant til å se meg "ustelt"..For det var en dag jeg dro på senteret, og hadde ordnet meg litt..Og det var mange som lurte på hvor i alle dager jeg skulle, slik som jeg hadde pyntet meg..:)
Må ha litt rødt til jul, syns jeg....:)

Men det er også mange andre ting som jeg var så påståelig på, før jeg fikk unger, som jeg bare rister på hodet av nå.. Jeg hadde jo ikke peiling på hva jeg snakket om..!:)go gutten min, Zakkias, bruker å si:
"Mamma, du er så fin du..." 
-Selv om jeg er i "uniformen" min:)

Han er da så klart ute etter å få et eller annet, og sier hva som helst for å smiske med meg. Ofte etterfølges det med," Du er verdens beste mamma". Men men, et komplement er et komplement, selv om han sier det for å oppnå noe:)
Og jeg bruker å drøye litt med å si ja, så han sier mye fint..:)
For jeg biter jo på slik smisking ...Noe jeg sa, jeg ikke skulle gjøre i vert fall..!

Så jeg har verdens skjønneste unger, som er veldig flink til å smiske:)


Vi har fått frem litt mer jul i butikken!
Og nye varer kommer hver uke:)

Håper dere tar turen innom oss!:)

2 kommentarer:

  1. :) Smisk og sjarm e effektive virkemiddla ;)Du e ikkje aleine mæ å gå i husmorsuniform. Og i prøva å overbevise me sjøl om at det naturlige e finast og det enkle e ofte det beste!! Hehe..
    Ser i må innom salongen å kike, mykje fint :) E i heldig so fær i tia te å klippe me snart au.. Kansje dåkke sku ha ansatt ei barnevakt på salongen... ;)

    SvarSlett
  2. Godt å hære at i ikkje e aleine:)
    Berre kom mæ ungene t me d, ska passa dæ i, so du fær kløppe d:)

    SvarSlett