onsdag 13. oktober 2010

Nystekte boller...:)

Jeg hadde egentlig planer om å dra en tur på jobb i ettermiddag, og pakke ut litt varer. Men Jonny måtte jobbe litt overtid i dag, så da jeg slo det bare ifra meg...Varene står seg jo til i morgen de:) I stedet for, fant vi på at vi kunne jo bake litt...og når vi først var i gang, tripplet vi like godt bolledeigen:)Brødkurv fra Hennes Salong

Og vi hadde ikke før satt deigen, før Jonny var hjemme igjen...Så jeg klarte ikke å la være å dra en liten tur innom jobb likevel, bare for å se hva som kom, er for nyskjerrig rett og slett!:)
Men først, måtte jeg og mine to gode "hjelper" bake ut verdens største deig!
Det ble både boller og kanelsnurrer, sikkert nok til å mette halve Midsund...og etter vi var ferdige, såg ikke kjøkkenet eller vi ut!:)
Og jeg som nylig vasket ned kjøkkenet..:) Men jeg kan ikke bare skylde på ungene, som for så vidt var dekt med mel fra topp til tå. For når jeg såg  meg selv i speilet etterpå, var jeg ikke det spor bedre for å si det sånn..:)
Men men...Vi koset oss, det er det viktigeste:)
Jonny fikk klare instrukser på når, og hvor lenge baksten skulle stå i ovnen..så når jeg kom hjem igjen, var det nybakte boller til kveldsmat:)Nam Nam!
Jeg er langt ifra noen kokk, eller kakebaker for den del..Men akkurat gjærbakst, får jeg på en eller annen merkelig måte til...:)Derfor har jeg ofte heller tilbydd å bake wienerbrød, stedet for kaker når jeg skal lage noe til et selskap e.l.
Akkurat det, gjorde jeg til dåpen til datteren til en venninne av meg. Jeg stod opp tidlig, og bakte wienerbrød, for de er jo best ferske..La noen på et fat, og resten la jeg i en pose, slik at de skulle ha å fylle på fatet..
Men når jeg skulle levere baksten, kunne jeg ikke finne igjen posen med wienerbrødene! Jeg var da sikker på at jeg hadde de med med, men etter å ha endevent bilen, fant jeg de ikke!
Og på vei hjem, fant jeg ut hvorfor...For på veien til selskapslokalet, der satt det en flokk med måker og hadde seg et herremåltid..Med wienerbrød..:)
Det er ikke bare mobiler som jeg har kjørt med på taket nei...:) 


I dag kom denne kjempefine hjertelykten, utrolig fin å henge i et vindu!Zinkhuset til høyre kom også..Kjempefint!Engelen og rammen som ble utsolgt på et blunk, kom også idag:)
Vet mange har gått å ventet på de!

For å se flere bilder av varene som kommer, gå inn på facebook siden vår!

3 kommentarer:

 1. Mmmm, de bollene ser kjempegode ut....
  Jeg baker ukas dose med brød i dag: 8 stk. Har visst skjemt bort ungene for de liker ikke brød fra butikken lengre... Men men, det er jo bedre og sunnere med hjemmebakt da! Og enig med deg, det er lettere med gjærbakst enn kaker;)

  Ha en flott dag;)

  SvarSlett
 2. Da er oppskriften på brødene lagt ut! Kos deg masse, de er kjempegode :)

  God helg! Vi reiser til fjells i dag og tar høstferieuke!

  Klem;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Hege:)
  Da skal jeg prøve å få baket litt i helgen!
  God helg, og god tur!:)

  SvarSlett