torsdag 23. september 2010

Dårlig start på dagen.....

Synet som møtte meg i dag tidlig...unner jeg ikke min verste fiende! Vi hadde fårikål til middag i går, og gav restene til Nemi.Hun er veldig glad i bein, og koser seg med de i timesvis...Men hadde jeg visst konsekvensene av at hun skulle få seg et gourme måltid, hadde jeg holdt meg til hundematen! For hun tålte tydligvis ikke fårikål!!
For det var hundebæsj overalt!! Hun hadde startet inne hos Zakkias, tatt turen innom datarommet, gangen, loftstua (Der hadde hun siktet seg inn på begge teppene såklart. Før turen gikk ned trappen, og avsluttet med ei stor spyklyse på vaskerommet!!
 Hun har tydligvis ikke hatt det så godt stakkar...Men måtte hun gjøre fra seg i hele huset!!??Ok...det var vi som gav henne kjøttet, og hadde alle dørene åpne, så vi kan vell bare skylde på oss selv...Men sur ble jeg nok likevel.
Så ingen god start på dagen akkurat.....!


Jeg måtte bare ta bilde av regnbuen i sted. Finere bilde det, enn det jeg våknet opp til.. Akkurat det synet, vil dere ikke se:)


Og dagen ble ikke akkurat bedre..Jeg ringte og skulle bestille noen varer fra Isadora, da jeg fikk beskjed at vi ikke lenger var kunde hos de. Og grunnen: Fordi vi bodde så ugunstig til!!
Jeg blir så provosert, når selgerne ikke gidder å ta en ferge for å komme innom oss. Vi betaler og bestiller varer vi, som alle andre, og mener derfor vi skal ha den samme behandlingen! Og akkurat det at vi bor på en øy, bør ikke være noen hindring! Seriøst, det er 10 minutter med ferge fra Mordalsvågen! Og det er jo veldig praktisk og kjøre gjennom oss, om de skal videre til Brattvåg/Sunnmøre, noe mange av selgerne skal.
Og det triste er , at det er leverandør nr tre, av diverse make-up merker, som bare kutter oss ut pga av dette! Det de ikke forstår, er at når vi bor på en liten plass,selger vi ikke like mye som de i byene. Men vi må jo ha et tilbud i utkantene fordi?!

Men etter at jeg hisset meg "litt" opp, fikk vi beholde Isadora make-upen:) Det skulle jo bare mangle!:)
Så nå har jeg bestilt nyhetene i Isadora, gleder meg til de kommer i butikken!:)
Har også bestilt inn litt forskjellige gavepakninger til jul:)
Og humøret er på topp:)


2 kommentarer:

 1. Det ver kjempebra du fikk beholde sminkemerket, det lønner seg å si fra hva man mener. Enig med deg....
  Synd med hunden din...,men du skal kanskje være glad for at det ikke gikk værre.
  Vet om en hund som døde etter å ha fått fårikål!!
  Så du får feire i helga!!!:)
  God helg!!!
  Smil fra Wenche

  SvarSlett
 2. Uff...da har vi vært heldige tross alt ja, visste ikke det var farlig. Men vi lærer så lenge vi lever..:)Aldri mer fårikål!
  God Helg til deg også Wenche!

  SvarSlett