fredag 17. september 2010

Arbeidshelg....

Jeg har begynt å jobbe hver 3. helg. Greit å ha faste tider både for meg, og for kundene mine...Men så klart, akkurat denne uken her, på min arbeidshelg,  skulle Jonny på HV øvelse! Det har vi jo for så vidt visst om en stund, det var dårlig planlegging fra min side..! Ikke nok med at han lekte krig hele uken, etter øvelsen i dag, skulle han spille bortekamp..!
Ikke alltid like lett å få hverdagen til å gå opp..
 jeg måtte mobilisere styrken min = familien, til å passe ungene mens jeg skulle på jobb.. Det er ikke bare bare, å sette bort 3 små unger! Der to av de er temmelig aktiv, for å si det mildt! Ungene mine eier ikke et snev av beskjedenhet..(akkurat det, tror jeg at vi ønsker oss litt av til jul:) Men misforstå meg ikke, de er verdens herligeste, -friske og raske:)Minstejenta mi er heldigvis veldig rolig..så langt! Veldig greit, når jeg har tre små på fire år:) Alle mine har vært utrolig rolige når de er små..(derav 3 unger på 4 år..?:)...  jeg har en teori om at de lader opp batteriene til de blir litt større, for de kvikner til ja..:)! Vi er heldigvis så heldige å ha en kjempesnill bestemor og snille tanter som stiller opp, så barnevaktene var i boks de!


Men så gikk det,som det ofte gjør når en skal noe...Det skjærer seg!Fikk telefon fra barnehagen at nr to hadde blitt syk, og  måtte hentes..Og da har ikke jeg samvittighet til å dra fra henne, det er som oftest bare mamma eller pappa som er bra nok, når de ikke er helt friske...
Så da var det bare å ringe på kundene, og flytte de over til i morgen. Heldigvis, har jeg forståelsesfulle kunder, så det gikk greit..:)

Og i morgen er Jonny hjemme, så da kan jeg dra på jobb med god samvittighet:)
Fikk endelig inn disse tøffe koppene idag!
Det er utrolig tøffe, kjempefine å kombinere med hverandre...


Har hatt kjempekoselig besøk i kveld av en god venninne, vi har pratet og kost oss:)
Jonny ga til slutt opp på å prøve å følge med på tv`n, siden vi pratet så pass mye,- og høyt!Veldig glad til å prate begge to..:) Og å prøve å skifte kanal, fikk han ikke,- for vi såg vi ...!!:) Så han la seg like godt ned å sov. Det har han ingen problem med, tross mye støy! Han har nemlig en unik evne, til å sovne akkurat når han bestemmer seg for det!En gang, sovnet han midt i en samtale, mens den han snakket med skulle svare!!Helt utrolig at det går an:) 
Men vi syns i grunn at Senkveld var veldig kort i kveld..plutselig var det ferdig..pussig, vi som følget så godt med...:)

1 kommentar:

 1. Hei!

  Så koselig blogg du har! Og morro... hehe jeg kjenner meg godt igjen i styret med å plassere barn og greier ja:) Nydelige bilder fra butikken forresten! Der skulle jeg gjerne vært en tur...

  Jeg legger meg til som følger jeg! Og legger inn bloggen din på blogglista mi:) -Håper det er i orden!

  Håper alle er friske og raske og at du får ei kjempefin høstuke!

  Hilsen Hege

  SvarSlett