onsdag 15. september 2010

Mens stormen herjer....

Jeg elsker høsten..så lenge jeg ikke trenger å gå etter det har blitt mørkt! Jeg har vært litt mørkeredd, så lenge jeg husker..eller utrolig mørkeredd må jeg vell innrømme!
 Da jeg var mindre, ville jeg ikke å gå på do alene engang....så galt er det heldigvis ikke lenger. Jeg tør det altså, så vidt..:)
Men å gå ut, selv om det ikke er lenger enn bort til naboen, liker jeg ikke! Jeg går vanligvis i relativt hurtig gange, av å til, litt småjogging, mens jeg ser meg redd tilbake..:)
Ja, jeg vet det..!Jeg er en skikkelig pyse!:)
Hva jeg er redd for, må gudene vite..Men jeg skylder redselen min på mine "snille" brødre, som stod bak hver en dør, og ropte "BØ!!!!!!", når jeg gikk forbi, da jeg var liten.
Eller enda verre, da jeg skulle gå ned trappen ,kom det plutselig en hånd ut mellom trappetrinnene, og grep meg i foten!
Er ikke rart jeg har blitt litt "skadet", når jeg vokste opp under slike forhold..Men høsten er en kjempekoselig årstid...her hvor jeg bor, er jeg så "heldig" at det blåser fra de fleste vind retninger...Slik er det bare...Vil du ha utsikt, må du tåle litt vind! Og vi har Norges fineste utsikt! -Og det er jo ingenting som er koseligere, enn å sitte inne i en varm stue, tenne i peisen, med mye stearinlys, å høre på styggeværet?:)
Men jeg skal innrømme at jeg var ikke høy i hatten, den første stormen etter at vi flyttet inn i huset...Jeg trodde huset skulle blåse ned!  
Nattbordene på soverommet ristet, og jeg sov ikke så mye den natten, for å si det slik...
Jonny som satt opp huset, tok fagprøven like etter..og da sa jeg til han "Stryker du på fagprøven, tør ikke jeg å bo her, da flytter jeg"!:)
Men den besto han med glans, og huset vårt står her enda:)
Og nå sover jeg som en stein, uansett hvor mye det blåser ute..
Lykt fra salongen

Kors og lysestaker fra salongen


Jeg har sendt Jonny ut for å samle sammen hagemøblene på verandaen i styggeværet, før de blåser bort til naboen... Jada, det har skjedd før:) Visse fordeler må en ha for å være mørkeredd, slipper unna slikt:)  Og gjett om jeg bruker det for alt det er verd:)


Lysestaker fra salongen...Kun en igjen!

Kjempefine flasker, jeg har de på badet til pynt...

Jeg legger ut noen bilder av ting ikke jeg har klart å la være å kjøpe fra salongen:)

Håper dere liker det dere ser, og tar turen innom oss å handler noe til de mørke høstkveldene:)

2 kommentarer:

  1. Koselig blogg, her la jeg meg til som følger :) NYDELIGE de søte rådyrene ♥ Lurte på om du sender varer? Ønsker deg en flott torsdag, klem fra Mette

    SvarSlett
  2. Hei:) Tusen takk Mette! Ja, rådyrene er skikkelig fine! Og jeg sender varer,så du må bare si ifra om det er noe du liker:) Om du går inn på facebook siden vår, har vi flere bilder av varene våre der!

    SvarSlett