onsdag 22. september 2010

Nye varer strømmer inn i butikken......

Det kom en palle med varer igjen igår!:)

Utrolig mye fint...og det er jo veldig fristende å kjøpe med noe hjem:)Jeg har vell strengt tatt nok dill dall fra før, men jeg klarer rett og slett ikke å la være!Og det er jo alltid kjekt med noe nytt, ikke sant?:) Kjøper jeg meg en ny duk, eller noe annet pynt, blir jeg plutselig veldig inspirert til å vaske..Det skal ikke mer til!:)


Denne lampen ble med meg hjem igår,:)


Jeg syns det er veldig moro å ommøblere også, men desverre er ikke stuen min så enkel, så det begrenser seg litt hvordan jeg kan ha det...Så det blir de små tingene, som ikke får stå i fred! Men det blir jo litt forandring bare ved å flytte rundt på pyntetingene:)
Men igår fikk jeg beskjed med min kjære, at nå blir det ikke byttet plass på noe, på veggene, før jul!:) For det blir jo han som må gjøre arbeidet, jeg bare sjefer og peker jeg! Grei fordeling det...:)


Denne kjempetøffe klokka, klarte jeg heller ikke å gå ifra......:)


Denne stilige puta kom også.....

Oldemorvase i fattigmann sølv...
 Så idag skal jeg ha meg en vaske og rydde dag...skulle vel strengt tatt vært gjort for lenge siden, men det er en slik ting som er lett å  utsette. Men i går, fikk jeg uventet besøk ifra Istad Kraft. De skulle gå over det elektriske anlegget i huset. Han var inne på ALLE rom, og jeg gikk litt små flau etter..For huset såg bombet ut!! Med dagens bæsjbleier på badet ,og klær og leker strødd utover alle gulv!Tror jeg rett og slett har blitt immun både mot lukten og rotet:) For han kom fort ut fra badet i vert fall..:) Så i tilfelle annet besøk, er det greit at det ser litt ryddigere ut..Jeg får vell bare hive meg rundt, å begynne på vaskingen...For å se flere bilder av hva som kom i går, gå inn på facebook siden vår:)

2 kommentarer:

 1. Hehe, er det ikke TYPISK da??? Det er i alle fall aldri noen som kommer uanmeldt når det (for en gangs skyld) ER striglet... :-D

  Flotte varer du har fått inn!!! Minner meg om at jeg kanskje må begynne å tenke litt på julegaver...! Kanskje man må lansere en gave-liste-tips-konkurranse? Hva bør man gi til bestefar? Gode tips til tantebarn? osv osv...

  Ønsker deg en FLOTT dag!
  Kos deg med den snille hunden din da, tjihi...

  Klem;)

  SvarSlett
 2. Hei hei ♥

  For en flott blogg ♥ Kurver er bare så lekre og gir en utrolig fin stemning i hjemmet synes jeg :)) Mye kurver rundt om inne hos mej oxså hehe....så mye flott du hadde tatt med dej hjem ;)) Berre lekkert ja!!

  Ha en fin kveld da ♥

  SvarSlett