mandag 6. september 2010

Jeg var på salongen å skulle passe butikken en liten stund idag, mens Beate var hos tannlegen...og der stod det en middels stor pappeske å ventet på meg...Gjett om jeg ble glad!!:)
Det er så mye varer som ventes inn i disse dager, og jeg blir like skuffet hver dag det ikke kommer noe med bussen...Syns det går alt for sakte, fra jeg bestiller til jeg får varene i butikken.Men så er ikke tålmodighet en av mine sterkeste sider..:)


Men å prøve å pakke ut varer, og passe en butikk med tre unger på slep, er enklere sagt enn gjort:)
Det første ungene gjorde da vi kom på senteret, var å springe inn til bestefar, som jobber på senteret. Og når de går til bestefar, får de som regel alt de peker på...Så da de kom på salongen,etter en tur i butikken sammen med bestefar, var de utstyrt med hver sin vannpistol!! Etter de hadde vannet alle de kunstige plantene som finnes inne i sentergangen, og sprutet full hverandre..beordret jeg de ut, så de kunne sprute på den skitne bilen vår i stedet.
Men det var vel morsomt i ca 1 min...så jeg beklager til alle som var på vei inn på senteret idag i 11 tiden, som fikk seg en sprut... dere får ta det opp med Eivind=bestefar:)


Jeg fikk pakket opp litt av varene, før jeg og sirkuset mitt dro hjem:)  Det kom mange flotte toalettvesker, øredobber, smykker og hårpynt!
Utrolig mye fint!

 
Noen av varene var desverre knust idag...skikkelig surt, nydelige glassklokker som var i tusen biter (*snufs*)...Men det kommer nye med neste leveranse:)
Denne stilige skålen med lokk, tålte i vert fall den lange reisen fra Danmark.


For å se flere bilder av hva som kom, gå inn på facebook siden vår!:)

Nyt fineværet, så snakkes vi!:)

1 kommentar:

  1. Vilka härliga varor;) Haha roligt med vattenlek för alla barn tror jag. Klem fra Sverige.

    SvarSlett