torsdag 9. desember 2010

Prioritering...
Det sies at det, hver dag er  sundt å spise et eple, og en banan for å få kalcium. En skal også spise en appelsin for å få C-vitaminer! Og så må en drikke en kopp grønn te (uten sukker, for å forhindre diabetes) for å minske kolesterolet i kroppen!

En må også drikke
2 liter vann hver dag og siden tisse like mye, som igjen fordobler tiden en har tilbragt på do hittil. En må også drikke et glass yoghurt hver dag for å få de gode bakteriene i magen, som ingen vet helt nøyaktig hva er, men du MÅ ha minst en million sånne i magen, ellers er det ikke bra!
Du skal også ta et glass
rødvin for å forhindre hjerteinfarkt. Og så et glass hvitvin for å beskytte ditt nervesystem! Og et glass øl (jeg husker ikke helt hvorfor det er nyttig!). Men om du tar disse tre samtidig kan du få slag, men det gjør jo ikke så mye, du kommer ikke til å merke det.En skal også spise nøtter og bønner/erter hver dag. En hel masse nøtter/bønner/erter. Du skal
spise 4 til 6 måltider per dag, lette måltider, men ikke glem at du ska tygge hver munnbit minst 36 ganger. Bare for det behøves det 5 timer!

Og så en ting til: etter hvert måltid skal du
pusse tennene. Puss dine tenner etter eplet, yoghurten, bananen, nøttene, bønnene og erten. Dette skal du gjøre så lenge du har tenner, og ikke glem tanntråden, tannkjøttmassasjen og munnvannet. Når du allikevel holder på med dette, kan du jo vaske badet, kanskje installere CD-spiller eller TV der, for med tanke på alt vannet du drikker og tannpussinga vil du nok tilbringe en hel del tid på badet.


En må også sove minst 8 timer pr. dag og jobbe 8 timer pr. dag, pluss de 5 timene som behøves for å spise, det blir 21 timer.
 Det er 3 timer igjen, under forutsetning at det ikke er trafikkaos når du drar til og fra arbeidet.
 I følge statistikken ser folk på TV, 3 timer pr dag. Det fungerer ikke lenger, ettersom en må ta en gåtur hver dag i minst en halv time (et lite tips: etter 15 minutters gange, snu og gå tilbake, ellers vil gåturen din ta en hel time).
Du må også ha tid til å treffe dine venner, for de er som planter, de må taes hånd om nesten daglig.

Blandt alt annet må du også holde deg informert, dvs. lese minst to dags- og noen kveldsaviser, for å kunne ha en kritisk instilling til livet.

Du skal også ha
sex hver dag, men uten at det ska bli noe rutine. Du skal være inovativ, kreativ og hver gang på nytt forføre din partner. For dette kreves det jo tid. Og da har vi ikke nevnt tantriskt sex engang.
Du skal også
ha tid med familien din, ha tid til å vaske golv, vaske opp, vaske klær, for ikke å snakke om alt du må gjøre om du har barn eller husdyr.
Når en regner sammen alt dette ovenfor behøves det minst
29 timer.
Den eneste løsningen er å gjøre  flere ting samtidig!
F.eks. dusje med kaldt vann og holde munnen åpen slik at du får dine 2 liter vann pr dag. Mens du forlater badet med tannbørsten i munnen kan du samtidig ha sex med din partner, som igjen ser på TV og leser aviser mens du vasker gulv.
Da har du fortsatt en hånd ledig, som du da kan
ringe til dine venner og slektinger med. Drikk vin etter det, det kommer du til å trenge!!!
Tid for meg å avslutte nå, for mellom eplet, yoghurten, ølet, den første literen med vann og det tredje måltidet mitt idag (inkl. nøtter/bønner/erter), vet jeg ikke lengre hva jeg må gjøre, men jeg vet at jeg må gå på do NÅ!

 

Og om du har litt tid til overs lørdag, ta turen innom oss på Hennes Salong!
Lørdag er det  - 20% på alt i butikken!

Håper vi sees:)!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar